Translate

miercuri, 23 ianuarie 2013

Epic Fail.

Buna all!!
Astazi va spun ce am de gand sa fac: stiu ca postez cam tarziu in ulima vreme dar scoala imi ocupa cam tot timpul..Cateva persoane stiu ca trebuie sa imi fac temele din timp  pentru a avea ceva timp sa postez...
In fine, in postarea aceasta ma voi purta ca un hater, pentru ca mi se pare amuzant sa stai pe un scaun in fata monitorului si sa injuri pe oricine :)

Incepem cu ceva Fail.

"Draga Mihai Eminescu , si draga user`ule , de ce oare esti asa de disperat si ne arat noua asta? Crezi ca eu in calitate de hater ma bucur sa vad ca youtub`ul este asa infect din cauza conturilor ca al tale.Dupa ce  ca si Gigi Becali, George Cosbuc,Base,Ceasescu si alti distrusi au infectat youtube`ul mai apari si tu.Draga ne intereseaza pe noi ca nu stiu ce nenea luceafar e pe val?... Lasa`te de sporturi d`astea extreme cu literatura ca nu esti de ele.Cristy tu in prostia ta nu puteai oare sa comentezi? Pai cum sa nu..Ma abtin. 
Fara stima si deloc respect un hater."


"In mama masi de selicoane. Tanti, daca tot vrei sa impresonezi baga niste botox... Este prea Epic Fail..Cum sa uiti sa itit umfli un san? Doamne ce mare`i gradina Ta, cat de sparta esti,macar puteai sa bagi niste sosete daca nu mai ai silicon. Esti prea penibila sa existi, esti de umplutura draguta.Serios? Mai faci si o poza sa vada lumea cata inteligenta prezinta persoana ta. Tipic ... esti blonda -.-'."


"Iulia Albu..Saraca de ea.. Este foarte trist sa vezi astfel de specimene..Draga te numesti DEGEABA diva , pentru ca nu esti.Culmea este ca dupa ce arat ca scoasa din tomberon, ti`ai mai lua si o GAINA de 100 euro. Dar stai ca mai este, are si scutec..Bai frate ce om normal are o gaina de 100 euro? Esti intraga la minet?Normal ca nu, arati cum arati si ai gaina , cireasa de pe tort, un caine ce avea? Nu era destrul de trendy-frendy pentru tine? Las`o balta, esti o cauza pierduta ..Saraca gaina.."


Toate de mai sus nu sunt spuse cu rautate. Am mai zis experimentez cum sa fii un hater...Aici se tremina si postarea de zi .
People :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu