Translate

joi, 24 ianuarie 2013

TVD :x

Hey all!!
Voi posta azi despre unul dintre serialele mele preferate cu vampiri The Vampire Diaries (TVD).

Serialul este inspirat dupa o carte.In primele episoade le-o introduce pe Elena Gilbert (Nina Dobrev), o fata frumoasa și populara din liceul din Fell’s Church.Acțiunea are loc în Mystic Falls, (Virginia), un oraș fictiv, bântuit de forțe supranaturale. Acțiunea gravitează în jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan și Damon, toți având un trecut misterios.

Elena se muta la mătușa Jeena și la iubitul acesteia împreuna cu fratele ei în vârsta de 15 ani pe nume Jeremy după ce părintii lor mor într-un accident de mașină.
In dimineața primei zile de scoală Elena are un sentiment ciudat,dar nu ii da prea mare importanta.
Ajunsa în fata liceului se reîntâlnește cu vechii săi prieteni Bonnie(o fata bruneta de descendenta druida), Matt(vechiul iubit,acum bun prieten), și Caroline (vechea prietena acum  un fel de rivala) + alte personaje.
Dornica sa-și testeze noile îndeletniciri învățate de la bunica sa, Bonnie îi citește în palma Elenei, prezicându-i ca se va îndrăgosti de un tip înalt și misterios.Intra în scena Stefan Salvatore (Paul Wesley) ,de care Elena se îndrăgostește-exact cum i-a prezis Bonnie.
La început Stefan o evita pe Elena(da,știu,exact cum făcea Edward Cullen la început cu Bella) principalul motiv fiind ca aceasta seamănă izbitor de mult cu Katherine, dar ea nu se da bătută pana nu-i afla secretul: Stefan e un vampir de 145 ani ,unul dintre fondatori Mystic Falls .Conformându-se cu adevărul inevitabil, Elena devine iubita lui Stefan(oficial),făcând schimb de sânge cu acesta(în lumea vampirilor asa se manifesta dragostea adevărată).Stefan îi povestește Elenei toata istoria sa:despre Katherine care i-a transformat și pe el și pe fratele sau,Damon,în vampiri după care aceasta a fost prinsa de catre tatal lui Stefan si dusa intr`o biserica impreuna cu toti vampiri din acea vreme din Mystic Falls, pentru a fii ucisa.
De când și-au făcut publica relația,atacuri ciudate au loc în oraș și un tânăr misterios își face apariția.Acest tânăr misterios se dovedește a fi Damon,fratele mai mare al lui Stefan.
Dupa aparitia lui Damon atacurile se intetesc.Apare Lexi , o buna prietena buna de a ui Stefan.
Membrii consiliului decid sa omoare toti vampiri.In aceasta secventa mor jumatate din toti vampiri din Mystic Falls.
Dupa masacrul provocat de consiliu apare un nou personaj, Kalus, un vampir originar.Acesta este in cautarea Elenei care defapt este o copie malefica a Caterinei(Katherine).Acesta o gaseste reface un vechi ritual, si devine cea mai puternica fiinta din lume (un hibrid).
Dupa ce Klaus devine un hibrid ii aminteste lui Stefan ca il cunostea din anii `20. Stefan se razbuna pe el ca i`a ascuns acest lucru, eliberandu`i toata familia din sicrie.
In acest sezon se petrec mai multe fapte precum incercarea de a omari familia originara, Elena devine vampir si se indragosteste neconditionat de Damon, si fratele ei devine un vanator nepretuit de vampiri. Apar si alte personaje respectiv fratii lui Klaus (Elijah,Beka,Kol si Finn) si parintii sai.
In ultimele episoade Mystic Falls este aminintat din nou a de un rau suprem , un vrajitor nemuritor.

Serialul si cartea contin mai multe fapte, aicim am prezentat ceva pe scurt.Dupa mine este un serial de nota 10+.

Daca si tie iti place TVD da un like aici http://www.facebook.com/pages/Me-Gusta/317315088281191
Este pentru un prieten, stai linistit/a ca nu`mi fac singura publicitatea.
People :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu