Translate

vineri, 22 martie 2013

Opinia proprie si Unguri.

Azi la scoala ,respectiv, civica, am vorbit despre opinia publica...Si unguri. Sicer mintea mea nu prea facea legatura intre Unguri si opinie.

Cum sta treaba, o tipa , pe nume Sabina, a avut ideea geniala sa troleze pe Unguri sau Maghiari (n`am habar) de ziua lor nationala. Si draga mea Sabina ai avut o idee inspirata. De ce? De 1 Decembrie, Ungurii au purtat steagul lor,, prin gestul ei ,oarecum ne`a facut chit. De cand ziua nationala Ungurilor se sarbatoreste in Romania?In Ungaria se sarbatoreste ziua noastra nationala?

Mi se pare ca a vut toate drepturile din lume sa poarte aceasta bentita.Pentru ca la urma este cetatean roman... si toate cele. Unii bloggerii o catalogheaza drept "nonsubiect", eu nu fac asta. Mi se pare de prost gust. Adica sa fii exmatriculat, batut, amenintat cu moartea,lasat corijent la scoala si batjocorit pentru simplul fapt ca vrei sa iti exprimi opinia (care in cazul de fata este drept fondata) personala in legatura cu ideea de nationalism.

Si Ungurii. Nu`mi plac. Stiu ca suna de parca as fii rasista. Nu sunt (urasc pur si simplu rasismul , mi se pare ceva prea prostesc). Ei traiesc de mai bine de cateva secole e pamant Romanesc. Si cel mai enervant lucru : vor sa isi creeze un stat unitar in "creierii" tarisoarei asteia..Parerea mea este ca este cea mai absurda idee. Pot argumenta.

Majoritatea isi au radacinile in Covasna si Harghita (judete). Din aceste doua provinci superbe vor sa le uneasca prin magie, sudura,cu lipici, cum vor ei, intr`o tara. Mai mult vor ca in scolile de acolo materiile sa fie predate in limba materna. Mai omule, traiesti in Romania? Limba materna e Romana....

Ti se pare ca asta e normal?Timp de sute de ani Romanii au fost toleranti cu maghiarii, e momentul ca ei sa inteleaga ca asta este tara noastra, si sa constientizeze ca violenta naste violenta..

Noi respectam toate minoritatile, trebuie sa ne respecte si ei pe noi, faptul ca fetita a purtat bentita cu tricolorul nu trebuie sa deranjeze pe nimeni, bravo ei, tot respectul pentru ea, sunt alaturi de ea!

Postarea asta e lunga si are motive sa fie.Merita citit fiecare cuvant. Merita ca tu, ca persoana sa te exprimi, si a stii ca o poti face.Mai scrie ceva si despre Unguri...

Parerea mea, nu`ti place nu citi!
Oana




vineri, 1 martie 2013

MARtisor.

Damn, ce repede trece timpul..

In fine, azi este MARtisor.

Ce pot spune? Ca am ghiozdanul plin de rahaturi de astea? Nea, am mana plina de ele.
Yeah, ai vazut bine, mana plinade bratari, 8 la numar, printre care 3 are the best. Da, asa e am ramas numai cu 3.Si faza nasoala este ca : o tona de flori. (-.-)
Si faza  epic fail:  vine unu` la mine sa`mi dea un martisor, eh eu ma invarteam pe acolo si tote cele, el sa mi`l dea in mana, in momentul ala cele mai grave injuratori mi`au venit in mine,pentru ca tipu` statea cu cutia in mana si eu imi vedeam de treaba.Prostie, asa se numeste, putea sa il lase pe banca.Nu conteaza. Am ajuns nevatamata acasa...

So, probably i finished.
Se ya .

joi, 28 februarie 2013

Plictiseala..

KeiHei!!

How are you doin`?

Ok, da , adevarat, nu am mai intrat de aporx. o saptamana? Nu e problema voastra ce s`a intamplat..
Sincer, am tinut`o in teste si note bune si toate cele .. Luni-Marti plictiseala naiba, Miercuri am avut Mate, si am data test (very boring) era sa adorm la Chimie (tipic mie), si uite ca vine si ziua de azi, care spre mirarea mea a fost buna...De, e ultima zi de iarna( nu a parut de loc).

Si maine 1 martie. Maine probabil,si sper, sa mai intru pe aici sa va povestesc ce am mai facut,ce am primit.Si intrebarea mea este : Ce vreti, in mod special, de Martisor?
Raspunsul meu: In cel mai nefericit / fericit caz NU vreau flori. De ce? De daia..M`am saturat sa primesc aceeasi garoafa tampita in fiecare an,plictisitooooooor, care se usuca dupa nu stiu cat timp si o arunc , I know the story with happy end. Eh, mai exista si o parte buna,imi "umplu" (daca pot spune/scrie asa) bratul cu bratari. I`m waiting..

Si practic (caci teoretic nu se tremina) aici se incheie pledoaria mea despre martisoare.

Se ya tomorrow :)
People team..

miercuri, 20 februarie 2013

Harlem si mai cum?!

Hello tara!!

Si, daca ieri am postat despre haters, azi despre Harlem Shake. Harlem si mai cum?!

Generalizare: stil de dans. Adica,ciudat, este Gagnam Style-ul in varianta 2013.Uite cum se complica treaba :
199si ceva-2010: Macarena.
2011: AiSe Eu te Pego.
2012: Gagnam Style.
2013: Harlem Shake.
2014: toate astea 4 la un loc : Harcarena Pegognam Style?


M`am documentat, si am aflat, ca autorul ascestui nou "carzy brand" este un tanar de 23 ani,DJ Baauer,nascut in West Philadephia, dar locuieste in New York.

Nebunia si ciudatenia ironiei este ca melodia a fost lansata pe youtube in 2012. A devenit viral pe net dupa ce un blogger a creeat un stil mai aparte de dans. Stilul consta in dezlantuirea protagonistilor.

Nebunia incepe cu o persoana purtand, de regula, o masca iesita din contest dansand cum stia ea/el mai rau.Totul pare normal si toti se comporta normal pana cand linia melodie se intrerupe si pe toti ii cuprinde o "febra" a dansului.

Personal fenomenul mi se pare prea genial.Daca mama si alte persoane mai batrane mi`au povetit despre Macarnea, eu pot spune ca Gagnam Style si Harlem Shake are the best.
By the way, gusturile nu se discuta, tu ai o parere, eu am o parere, baba Floarea are o parere, nu continui ca te`ai prins.

So, i finished that post.

Have a nice day :)
People.

marți, 19 februarie 2013

Haters gonna hate.

How are u doin` my dear?

Dupa cum vedeti am "renovat" blogul . Ca na un nou capitoul din viata mea. Cred ca aceasta pauza a fost binevenita, am invatat sa ma exprim mai bine in scris, ceea ce cred ca se observa. Revenim la aspectul blogului. Frumos, nu? Tot cover`ul este in totalitate by myself. Ce pot sa spun.Talentul meu urla/striga de inspiratie cand are cheful lui nemaipomenit, bineinteles.

Acum trecem la treburi cu adevarat importate. Precum?. Haters. Se pare ca pe reteau number 1 Romania : Facebook, a parut un soi de hater care nu are deloc relatii prea bune cu limba romana. Dragutul/Draguta de el/ea tocmai m`a criticat. Sincer scopul unui hater este unul singur: sa enerveze pe cei criticati. Pai nu si`a ales persoana potrivita pentru enervat.Caci eu , defapt firea mea nu poate fii enervata asa de repede, si din nimicuri. Revenim, desi descrierea foarte prost conceputa era menita sa ma supere, nu a fost asa , ba chiar din contra m`a amuzat. De ce? Pai un hater cand "hate-ruietste"* iti descrie toate calitatile in minus cu exactitate.In concluzie, acest specimen usuat, sa se apuce de invatat mai bine modul stilistic "descrierea" si apoi sa critice. Si daca se poate pentru un scop nobil.

Deci, recapitulam lectia, nu puneti botu` la orice remarca rautacioasa spusa de altii. Nu merita.
If a hater hates you, you will show your ass.

Antet:
Hater- provine din Engleza, verbul to hate, persoana care uraste.
A hate-ui -vb, actiunea facuta (desfasurata) de catre un hater. Am copryght pentru cuvantul asta. Don`t copy, be original.

G-bye all !!
People :)

marți, 29 ianuarie 2013

Revin.

Hei all!

Revin dupa o perioada destul de neutra din punct de vedere al activitati ( nu stiu daca are sens, btw). Nu am mai intra din pura si simpla lipsa de inspiratie si timp.
Chiar daca "am parasit" blog`ul , tot am ajuns la cota +2000 vizualizari. Dar pe saptamana se apropie dezamagitor de zero. 
Nu stiu daca sunt in egala masura, si sa tin pasul cu toata activitatea de pe blog. 
Voi reveni in forta. 

I`ll be fine, I promise.

People :)

duminică, 27 ianuarie 2013

Despre mine.

Despre mine?
Probabil ai citit rubrica "Despre mine" .Dupa cum ai vazut imi place sa iau lumea peste picior. Si te intrebi de ce? Raspunsul este simplu,nu am niciun habar sa ma descriu asa ca apelez la chesti asta...
Despre mine? Unii zic ca sunt timida, da sunt, altii prea nebuna, da sunt,altii zic ca m`am prostit rau de tot, da m`am prostit, altii ca sunt prea entuziastma , da sunt, prea copilaroasa, da sunt...Pot sa continui dar nu cred ca vrei sa citesti atat de mult.Cel mai mult ma enerveaza cand unii oamenii presupun ca dramatizez, pai asa mi`e firea , ma plang de tot si toate si tot ca mine iese..

Curaj? Nu stiu daca am asa ceva..Adica poate am avut un gram de curaj, si poate voi avea un curaj nebun sa ma apuc de vlog....

Pai cam asta a fost..
People :)

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Tutoriale

Hello!
Va spun ca mi`o lene :)) sa scriu, sa fac recenzii, sa ma documentez despre subiecte si astea..
Am decis sa poztez azi niste tutorile super usoare si foarte dragute.

Accesori handmade:



Urmatoarele tutoriale cred ca va vor ajuta.


Niste ambalaje handmade foarte dragute :



Si pentru sfarsit ceva pentru unghii:



Atat pentru azi .People :)

vineri, 25 ianuarie 2013

Steaua

Hey guys!!
Cred ca va va place despre ce o sa postez azi. Echipa FC Steaua Bucuresti.
Incepem cu inceputul.




  Fotbal Club Steaua București, cunoscut ca Steaua București sau simplu Steaua, este un club de fotbal din Bucuresti, Romania, care evoluează în liga I. Este clubul românesc cu cel  mai mare succes fotbalistic pe plan național si internațional. De-a lungul istoriei, Steaua a câstigat cele mai multe campionate, cupe si supercupe ale României, obținând 23 de titluri în Campionatul National, 21 de Cupe si 5 supercupe ale Romaniei . De asemenea, Steaua a fost prima echipă din estul Europei si singura din România care a câstigat Cupa Campionilor Europeni, și a doua echipă est-europenă si singura din România care are în palmares Supercupa Europei.
Fondat pe 7 iunie 1947 ca „ASA București” (Asociatia Sportivă a Armatei București) de Armata Regală, clubul și-a schimbat de mai multe ori numele, până la stabilirea numelui „Steaua” în 1961. Din punct de vedere istoric, Steaua este cunoscut ca si clubul sportiv al Armatei Romane. Cu toate acestea, departamentul de fotbal s-a separat de clubul sportiv în 1998. Din acel moment, singurele legături ale clubului de fotbal cu Armata sunt tradiția istorică și stadionul Ghencea, care încă este proprietatea Ministerului Aparari Nationale.
De-a lungul timpului, echipa a avut mai multe steme, datorită diferitelor schimbări de proprietari si de regimuri. Logoul actual a fost adoptat în 2003 și este o variantă redesenată a blazonului folosit de club între 1974 și 1991. Steaua joacă meciurile de acasă pe Stadionul, cunoscut și sub numele de Ghencea, stadion care a fost inaugurat în 1974 și are o capacitate de 28.365 de locuri, fiind adesea considerat a fi „Templul fotbalului românesc"

Normal fiecare echipa are si fani,suporteri. Am gasit si ceva fanii, mai exact o fana :>.



Cateva pareri de la suporteri:
Georgiana spune: "Steaua <3"
Mirela si Kiki spun : "Cea mai buna echipa"
Alex spune: " Steaua e numai una,hai Steaua!!"
Ana spune:"Sunt stelista"
Iulia aspune: "Stelista pana la moarte"

Atat pentru azi...
People :)

joi, 24 ianuarie 2013

TVD :x

Hey all!!
Voi posta azi despre unul dintre serialele mele preferate cu vampiri The Vampire Diaries (TVD).

Serialul este inspirat dupa o carte.In primele episoade le-o introduce pe Elena Gilbert (Nina Dobrev), o fata frumoasa și populara din liceul din Fell’s Church.Acțiunea are loc în Mystic Falls, (Virginia), un oraș fictiv, bântuit de forțe supranaturale. Acțiunea gravitează în jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan și Damon, toți având un trecut misterios.

Elena se muta la mătușa Jeena și la iubitul acesteia împreuna cu fratele ei în vârsta de 15 ani pe nume Jeremy după ce părintii lor mor într-un accident de mașină.
In dimineața primei zile de scoală Elena are un sentiment ciudat,dar nu ii da prea mare importanta.
Ajunsa în fata liceului se reîntâlnește cu vechii săi prieteni Bonnie(o fata bruneta de descendenta druida), Matt(vechiul iubit,acum bun prieten), și Caroline (vechea prietena acum  un fel de rivala) + alte personaje.
Dornica sa-și testeze noile îndeletniciri învățate de la bunica sa, Bonnie îi citește în palma Elenei, prezicându-i ca se va îndrăgosti de un tip înalt și misterios.Intra în scena Stefan Salvatore (Paul Wesley) ,de care Elena se îndrăgostește-exact cum i-a prezis Bonnie.
La început Stefan o evita pe Elena(da,știu,exact cum făcea Edward Cullen la început cu Bella) principalul motiv fiind ca aceasta seamănă izbitor de mult cu Katherine, dar ea nu se da bătută pana nu-i afla secretul: Stefan e un vampir de 145 ani ,unul dintre fondatori Mystic Falls .Conformându-se cu adevărul inevitabil, Elena devine iubita lui Stefan(oficial),făcând schimb de sânge cu acesta(în lumea vampirilor asa se manifesta dragostea adevărată).Stefan îi povestește Elenei toata istoria sa:despre Katherine care i-a transformat și pe el și pe fratele sau,Damon,în vampiri după care aceasta a fost prinsa de catre tatal lui Stefan si dusa intr`o biserica impreuna cu toti vampiri din acea vreme din Mystic Falls, pentru a fii ucisa.
De când și-au făcut publica relația,atacuri ciudate au loc în oraș și un tânăr misterios își face apariția.Acest tânăr misterios se dovedește a fi Damon,fratele mai mare al lui Stefan.
Dupa aparitia lui Damon atacurile se intetesc.Apare Lexi , o buna prietena buna de a ui Stefan.
Membrii consiliului decid sa omoare toti vampiri.In aceasta secventa mor jumatate din toti vampiri din Mystic Falls.
Dupa masacrul provocat de consiliu apare un nou personaj, Kalus, un vampir originar.Acesta este in cautarea Elenei care defapt este o copie malefica a Caterinei(Katherine).Acesta o gaseste reface un vechi ritual, si devine cea mai puternica fiinta din lume (un hibrid).
Dupa ce Klaus devine un hibrid ii aminteste lui Stefan ca il cunostea din anii `20. Stefan se razbuna pe el ca i`a ascuns acest lucru, eliberandu`i toata familia din sicrie.
In acest sezon se petrec mai multe fapte precum incercarea de a omari familia originara, Elena devine vampir si se indragosteste neconditionat de Damon, si fratele ei devine un vanator nepretuit de vampiri. Apar si alte personaje respectiv fratii lui Klaus (Elijah,Beka,Kol si Finn) si parintii sai.
In ultimele episoade Mystic Falls este aminintat din nou a de un rau suprem , un vrajitor nemuritor.

Serialul si cartea contin mai multe fapte, aicim am prezentat ceva pe scurt.Dupa mine este un serial de nota 10+.

Daca si tie iti place TVD da un like aici http://www.facebook.com/pages/Me-Gusta/317315088281191
Este pentru un prieten, stai linistit/a ca nu`mi fac singura publicitatea.
People :)

miercuri, 23 ianuarie 2013

Epic Fail.

Buna all!!
Astazi va spun ce am de gand sa fac: stiu ca postez cam tarziu in ulima vreme dar scoala imi ocupa cam tot timpul..Cateva persoane stiu ca trebuie sa imi fac temele din timp  pentru a avea ceva timp sa postez...
In fine, in postarea aceasta ma voi purta ca un hater, pentru ca mi se pare amuzant sa stai pe un scaun in fata monitorului si sa injuri pe oricine :)

Incepem cu ceva Fail.

"Draga Mihai Eminescu , si draga user`ule , de ce oare esti asa de disperat si ne arat noua asta? Crezi ca eu in calitate de hater ma bucur sa vad ca youtub`ul este asa infect din cauza conturilor ca al tale.Dupa ce  ca si Gigi Becali, George Cosbuc,Base,Ceasescu si alti distrusi au infectat youtube`ul mai apari si tu.Draga ne intereseaza pe noi ca nu stiu ce nenea luceafar e pe val?... Lasa`te de sporturi d`astea extreme cu literatura ca nu esti de ele.Cristy tu in prostia ta nu puteai oare sa comentezi? Pai cum sa nu..Ma abtin. 
Fara stima si deloc respect un hater."


"In mama masi de selicoane. Tanti, daca tot vrei sa impresonezi baga niste botox... Este prea Epic Fail..Cum sa uiti sa itit umfli un san? Doamne ce mare`i gradina Ta, cat de sparta esti,macar puteai sa bagi niste sosete daca nu mai ai silicon. Esti prea penibila sa existi, esti de umplutura draguta.Serios? Mai faci si o poza sa vada lumea cata inteligenta prezinta persoana ta. Tipic ... esti blonda -.-'."


"Iulia Albu..Saraca de ea.. Este foarte trist sa vezi astfel de specimene..Draga te numesti DEGEABA diva , pentru ca nu esti.Culmea este ca dupa ce arat ca scoasa din tomberon, ti`ai mai lua si o GAINA de 100 euro. Dar stai ca mai este, are si scutec..Bai frate ce om normal are o gaina de 100 euro? Esti intraga la minet?Normal ca nu, arati cum arati si ai gaina , cireasa de pe tort, un caine ce avea? Nu era destrul de trendy-frendy pentru tine? Las`o balta, esti o cauza pierduta ..Saraca gaina.."


Toate de mai sus nu sunt spuse cu rautate. Am mai zis experimentez cum sa fii un hater...Aici se tremina si postarea de zi .
People :)

marți, 22 ianuarie 2013

Sange albastru

Hey!
Astazi fac o scurta recenzie a unei carti. Sincer nu am cititt`o .

Sigur ca te astepti sa primesti ceva gen haine,bijuteri, o tableta de ziua ta...dar nu o carte.. Asa i s`a intamplat unei prietene.


"Schuyer Van Alen este o adolescenta de 15 ani,care nu are o viata prea buna:mama ei e in coma,tatal ei e mort,iar ea locuieste cu bunica ei,care o uraste.Invata la o scoala privata numita Duchesne,unde invata copii bogati si rasfatati,printre care se numara si vedetele liceului,gemenii Force:Jack si Mimi.Pana acum totul pare a fi normal.Ei bine,cartea e departe de normalitate!

 Intriga incepe atunci cand o eleva merge impreuna cu Mimi,Jack si altii prietenii din gasca lor intr-un club din New York,unde din nefericire isi gaseste sfarsitul.Este gasita ucisa si secatuita de sange.Intrebarea este urmatoarea:Cine a ucis-o si de ce?E oare unul dintre gemenii Force un asasin pentru ca persoane din anturajul lor incep sa fie atacate si brusc nimeni nu mai este in siguranta,nici macar Schulyer. Trist,nu-i asa pentru ca intre ea si Jack incepe sa se infiripe ceva,dar totul pare sa se duca pe apa sambetei din cauza acestei situatii.Asa ca Schulyer se vede nevoita sa investigheze cele intamplate si sa afle cine este asasinul.Va fi ea capabila sa se confrunte cu fortele raului,care par sa aiba o legatura cu mamei sale?E oare e pregatita?Puteti afla in acest volum senzational care pare sa puna bazele unei serii care cel putin pe mine ma fascineaza.Finalul romanului va va lasa cu sufletul la gura.E un pic trist,dar sincer nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea personajelor.Ei,cateodata,mai suntem si surprinsi.Un alt atuu al acestui volum este combinatia exploziva dintre mister,pasiune,dragoste imposibila,secrete,tradari,razbunare si vampiri.Un cocktail delicios intre Gossip Girl si Twilight.De la Cruz a reusit sa creeze o poveste istorica foarte interesanta,niste vampiri autentici,care chiar par umani si mi-a placut mai ales faptul ca sunt vulnerabili,ca ea incerca sa ne arate ca intr-un final,"nimeni nu e invincibil".
Merita citita.

People:)

luni, 21 ianuarie 2013

Va multumesc!

Ma mandresc si eu cu ce pot :)
Oricum va multumesc repet sunteti prea buni cu mine <3.


People :)

Locuri de vizitat.


Sall all!
Pe scurt Locuri de vizitat :)Cred ca majoritatea  mai plecati de acasa in vacante, pe timpul verii ... Va dau un sfat : in loc sa petrecei o saptamana plictisitoare la Bucuresti, ca na esti la capitala, dute intr`un loc frumos..
Incepem.Te avertizez ca va fii o postare lunga si trebuie sa fii inrmat cu rabdare si vointa.

Arieseni, va spun de pe acum este un sat nu tocmai izolat, gasesti internet peste tot, deci e ok. Este o zona prea frumoasa ca sa fie descrisa. 

O luam cu inceputul: oameni de acolo sunt foarte ospitalieri si isi iubesc foarte mult istoria.. Sunt incantati sa iti tina o mica lectie de istorie din Ardeal.
Primul obiectiv turistic pe care l`am vizitat a fost Groapa Ruginoasa.Este un fenomen cu totul aparte,este o imensa ravinare sapata pana in creasta culmii care inchide spre sud Valea.
Pe toata suprafata ei, un proces de eroziune a scos la iveala stratele de scoarta, a caror culoare rosie ofera zonei un aspect cu totul aparte, ea aparand de la mari departari ca o rana deschisa in trupul muntelui.Ea este situata in regiunea Vartop,marcaj: bandă roşie,distanţa: 1 km,durata: 50 de minute.In concluzie este un loc care merita vazut.
Un alt loc de vizitat din Arieseni este Cascada Patrahaietesti.Situata la 1200 m n loc 
numai bun pentru a bea apa rece si curata de munte..Nu pot zice multe despre Cascada decat ca drumul este foarte lung, in jur de 1-2 ore pe jos, un teren accidentat. Merita facut tot drumul, catunele pe intalnite sunt superbe, toti mesteri si dogari stiu sa isi fac o prima impresie buna.
Deasemenea puteti bea o afinata de nota 10 .
Sunt sigura ca ati auzit de Pestera Ursilor si Statiunea Felix... Uite un pont sunt foarte aproape de Arieseni viziteaza`le! Nu ai nimic de pierdut, la Felix sunt niste tobogane grozave. Iar piscina cu valuri de asteapta :)



Ultimul obiectiv pe lista din Arieseni este Ghetarul si Pestera Scarisoara. Frumos locul, nu spun multe, mergi acolo si vezi care`i treaba . Un lucru mai am de adaugat daca vrei sa ajungi la pestera trebuie sa cobori in jur de 200 trepte din tija metalica , prin pantecele munteleui apoi urmeaza adrenalina, trepte din lemn vechi subrede. Superb!



Destinatia numarul 2 Baia Mare. Daca m`ati pune sa aleg intre Bucuresti si acest oras, sigur Baia Mare. De ce? Este un oras foarte in pas cu moda, curat,un obiectiv turistic neamipomenit.

Primele 2 locuri de vizitat in oras sunt Palnetariul.Cel mai vechi din tara, foarte performant.Si pentru cei pasionati de carte Biblioteca moderna este locul potrivit.Un lucru de remarcat este ca si un simplu taximetrist poate fii un bun profesor de istorie. Ramai impresionat sa vezi cat de atasati sunt oamenii de acest oras, chiar impresionant.
Prioritatea numarul unu cand ajungi in Maramures: Sapanta sau preanumitul Cimitirul Vesel. Romanul care a avut ideea a fost realmente un geniu. Este atat de vesel si plin de culoarea, nici nu zici ca este un cimitir.
Interesant este un lucru ca fiecare om are scris pe crucea sa povestea sa de viata. O poezie foarte amuzanta despre el si cum a murit .Ce mai amuzanta este poezia despre soacra, celebra dealtfel printre vizitatori.Trebuie vizitat.












Trecem in revista si celelate subiecte turistice din Maramures/Trasfagarasan/Valcea.
Sighetul Marmatiei, un oras frumos, nu l`am vizitat pe tot doar Memorialul Dureri, un muzeu , fosta inchisoare.Barsana o manastire superba, perfecta pentru o vacanta cu familia.
Transfagaraseanul este o ruta uimitoarea, daca vreti sa va blimbati cu telecabine acesta este locul perfect.Deasemnea Caciulata este numai buna de un week-end petrecut in ape geo-termale. As spune mai multe despre toate acestea, dar nu are rost sa va descriu atat frumusete. As da oricand o saptaman la capitala pe o saptamana in locurile de mai sus.

Asta e tot, sper ca ai citit pana aici, ne revedem maine :) 
People :)

duminică, 20 ianuarie 2013

De urgenta!

Sunteti uimitori, in doar 2-3 ore am strans o mie de vizualizari, comentari. Afisari nenumarate , nici nu stiu cum sa va multumesc . Sunteti prea buni cu mine.
M`ati bucurat foarte muult. 
Nu uitati avem si buton de share , si va rog sa`l apasati ca sa afle si alti oameni despre blog <3
Darling, you made my day !!
People team :)

Tequila VideoBlog

Hi all!
Cred ca v`ati obisnuit cu interviul despre IMVU, pentru ca azi .... Stiti ceva? Voi face o prezentare inedita:
Sigur o stii pe Tequila, vlogarita nr.1 din Romania, daca nu iti fac cunostinta cu ea prin acest interviu :



"Sa o luam de la inceput,cum ai inceput sa faci vloging?
Totul a inceput din copilarie.. Cand fara sa stiu ce inseamna toate video-urile americanilor le urmaream. Mi-am zis ca e super si ca mi-as dorii sa stiu cum lucreaza asa un video si , eram total paralela... In Ianuarie 2012 am vazut primele video-uri in limba romana care mi-au amintit de charlieissocoollike pe care il urmaream eu atunci. Am zis ca asta e momentul. Ca daca toata lumea face asta, si eu pot si ma atrage si etc. Timp de o luna, doar asta faceam.. Ma gandeam cum o sa fie, ce o sa fac, eram mai mult decat sigura ca o sa ma fac de ras. Si, am postat totusi un vlog rapid in care ma autodescriu sa vad parerea oamenilor :)).. cam asa
De cad timp te ocupi de vlog?
De pe 2 februarie in fiecare zi a anului 2012 ma preocupat fiecare secunda din fiecare video postat.
Ce iti place la vlog?
La vlog.. Ei bine, imi place ca ma descrie, ca ma face sa par o nebuna care nu site ce face, si cu alte cuvinte ma face sa par diferita ..
Ce te`a determinat sa faci asta?
Vointa de a face ceea ce imi place m-a determinat. 
Vlog`ul , il consideri un hobby sau un "job"?
Este intr-adevar un job, dar fiind o placere sa il fac, se poate numii si hobby.
Cum te impaci cu timpul liber scoala prieteni si vlog`ul?
Fac tot ce e posibil ca sa le impac pe toate. Gen, le unesc intr-un fel. Daca tot am prieteni, sa petrec timpul cu ei filmand , daca tot stau la scoala, sa filmez si acolo si tot asa.. ma descurc :)) 
Te recunosc oamenii pe strada?
Sincer, nu cred ca exista zi in care sa ies in public si sa nu ma recunoasca cineva. Desii nu toti au curajul sa vina sa vorbim sau sa facem o poza, le vad uimirea pe fata atunci cand ma observa si apoi pe facebook primesc mesaje gen .. "te-am vazut azi dar mi-a fost rusine sa vin la tine" . :)) 
Cateva "ingrediente" pentru un vlog reusit.
Trebuie sa fii tu in el . Intr-un fel sau altul prin ceea ce esti tu trebuie sa te faci placut. Sa atragi oameni ca tine. Asta e ideea... 
Ce fel de persoana trebuie sa fii pentru a face un vlog?
Trebuie sa fii o persoana care are viata literalmente. Fiecare viata are o poveste interesanta si merita ascultata in video-uri
Parintii/prietenii tai ce zic despre acest vlog?
Parintii ma sustin extrem de mult si ma sprijina cat pot.
Ceva sfaturi pentru vlogari incepatori?
Sfaturi nu prea pot sa le dau . Pentru ca nu e ca si cum ar fi instructiuni in toata treaba. O sa invete din greseli ca si mine 
Si la sfarsit ceva in exclusivitate, le pregatesti fanilor tai ceva de proporti mari?
Da, pregatesc .. Nu inca ceva concret dar. Pregatesc :))..."

Se pare ca Tequila nu ne`a dezvaluit ce ne va pregati in viitor, dar fiti siguri ca este ceva impresionant..Ii multumesc foarte mult ca a raspuns la mesaje si a acordat acestui intreviu o sansa. Recunosc sa sunt si eu o fana, o respect pentru munca ei. Poate fii luata ca pe un exemplu, a inceput de jos cu vlog`ul , iar acum este numarul 1 pe tara.
Fiti pe faza tequilalovers, Bianca este plina de surprize :)

Asta a fost . Echipa People :)

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Nude de nota 10.

Buna!!
Ieri nu am postat pentru ca am avut ceva probleme..Nu va plictisesc cu probleme mele asa ca trec direct la subiect.Zilele astea trebuia sa postez despre Skate, dar mi`a sosit comanda de la Avon si am sa fac un scurt review despre produse.
Cautam pe google un ruj nude bun si ieftin de la Avon..De cate ori am incercat sa cumpar ceva de genul era prea roz sau prea maro..Dar l`am gasit, culoarea perfecta.Rujul face parte din colectia Luxe, Nude-ul perfect s-a născut între paginile brosurii Avon si a primit numele Nude Slip! Vreau sa spun ca pe mine m`a multumit, si este un pret avantajos..Este cremos , usor de aplicat pe buze, si culoarea este aproape invizibila..Si "carcasa" este aurie, poate fii folosita pe post de onglinda, genial gandita dupa mine.


                                                                                                      
Pretul, ei bine eu l`am comandat din brosura veche brosura 1/2013, cu 19 lei. Dar in brosura noua 2/2013 costa in jur de 23 de lei, merita fiecare banut . Singurul defect al rujului este ca are o rezistenta scazuta, aprox. 2 ore,dar se poate aplica in cateva secunde.Setul Luxe contine si :
 -ruj (23 lei)
-mascara (26 lei)
-pudră (41 lei)
-paletă farduri (46 lei)
-fond de ten (39 lei)

(Prețurile sunt preluate din brosura 2/2013, care va deveni activă începând cu 17 ianuarie)

In afara de ruj, am mai comandat si un fond de ten SPF 12 Nude. Culoarea Nude in catalog apare ca un maro-verziu destul de urat. La recomandarea unei prietene l`am achizitionat si ma bucur. Are o acoperire destul de  buna . In catalogul actual (2/2013) costa in jur de 20-30 lei.

Atat pentru azi.

Echipa People :)

joi, 17 ianuarie 2013

IMVU :o3


Buna!!
Astazi discutam despre IMVU, nu o sa va plictisesc cu chestii gen ce este IMVU, sau altele..Dar in schimb am un interviu cu un player cu experienta, zic eu :
"Despre, tine in joc, cum ai descoperit jocul?
Cautam jocuri gen Metin , si imi amintesc ca l`am gasit intamplator...
De cand timp joci?
Greu de spus, de 2 ani, poate chiar mai mult..
Ce iti place la joc?
Ce imi place este faptul ca poti sa faci ORICE.
Ce trebuie sa faci pentru a fii respectat in lumea IMVU?
Ca sa fii respectat conteaza mult aspectul si tupeul , sa te imprietenesti cu multi... sa fi sociabil..
Esti respectat ca player?
Da.
Am vorbit despre tine ca player, acum despre joc, comunitatea IMVU este mare?
Hmm, comunitatea IMVU... da, este mare, chiar foarte mare.Este un joc mare, universal.Sunt playeri din toata lumea..
Ce trebuie sa faci mai exact in joc?
Pai in primul rand iti faci un cont, apoi faci un avatar (baiat/fata) faci credite (bani)....Deasemenea comunici cu alti playeri.
Ca tot veni vorba de playeri, ceva playari de treaba/"naspa"?
Playeri de treaba.... Cel mai de treaba jucator este qWiiki, este o persoana extraordinara.Si cel mai ingamfat player este LimanadaDeLamaie. 
Ceva sfaturi?
Sfatul meu pentru voi este sa jucati pana nu mai puteti =)). Nu, este un joc peste extraordinar.
Si in final, recomanzi jocul?
Da, cu siguranta, recomand jocul.E interesant"

Si pentru sfarsit ceva pareri de la persoane care au jucat :
Razvan spune : "E misto, ca poti sa te imbraci ca steaua.."
Luiza spune : "Eu joc de 5 ani si mi se pare interesant adica e ok"
Oana spune " Trebuie sa ai rabdare , am jucat si asa e "
Atat pentru azi, echipa People :)


miercuri, 16 ianuarie 2013

Céline Marie Claudette Dion

Hello guys!
Azi "vorbim" despre o mare cantareata Celin Dion :)
Cred ca toti ati auzit de ea din celebrul Titanic, cand cantecul ei My Heart Will Go On a devenit principalul cantec din coloana sonora..

Céline Marie Claudette Dion (nascuta 30 martie 1968,Charlamangne,Quebec).Este o cantareata de muzica pop, textieră și actrita S-a născut într-o familie numerosă, având o situație financiară precară. A devenit cunoscută în lumea francofona dupa ce Rene Angelil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.
Dion a devenit cunoscută în anii 80 după câștigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și a Eurovisionului A urmat lansarea mai multor albume în limba franceza, iar în 1986 a semnat un contract cu Sony Records. În anii 90 a obținut succes la nivel mondial dupa lansarea câtorva materiale discografice de succes în engleză și franceză, devenind unul din cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii. În anul 1999, Dion a decis să se retragă pentru o perioadă din industria muzicală pentru a petrece mai mult timp cu familia, soțul ei fiind diagnosticat cu cancer. A revenit în 2002 în atenția publică și a semnat în același an un contract pe 3 ani (care s-a extins ulterior la o perioadă de aproape 5 ani) pentru a apărea de 5 ori pe săptămână în spectacole organizate la Caesars Palace, Las Vegas
Muzica lui Dion a fost influențată de o mare varietate de genuri muzicale de la rock și R&D la gosspel și muzica, clasica. Deși lansările sale au primit recenzii variate, cântăreața este cunoscută în special pentru abilitățile sale vocale. În 2004, după ce albumele sale au fost comercializate în peste 175 de milioane de copii, Dion a primit în cadrul premiilor Words Music Aewarda distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor. În aprilie 2007, Sony BMG a anunțat că vânzările materialelor discografice ale lui Dion au depășit 200 de milioane de copii.
Asta a fost si pentru azi :)
Echipa People .

marți, 15 ianuarie 2013

Top`uri :)

Hei all !!
Ieri am vorbit despre scoala, ştiu ca nu prea v`a plăcut, dar trebuia sa postez si despre asta... Azi mi`am popus sa va arăt un top 30-40 melodii.
 Top 40 KissFM:
Conform  KissFM primul loc este ocupat de superhit`ul lui Smiley "Cai verzi pe pereţi" (good job dude).Aceasta melodie chiar merita locul numarul 1, colaborarea cu Alex Velea si Don Baxter a fost o decizie foarte buna si bine gandita.Daca nu ai ascultat inca melodia o poti asculta aici http://www.youtube.com/watch?v=U17OqzTjWlQ
În partea cealaltă, pe ultimul loc (40) Adele-Set fire to the rain.Deci Adele ne`ai cam dezamagit, se putea si mai bine ...Daca vreti sa vedeti tot topul click aici http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/
 Top 30 ProFm:
 Locul number one din topul celor de la ProFm este ocupat din nou de "Cai verzi pe pereţi", locul doi de catre Connecte-R cu Love si the away si locul trei este ocupat de Loredean si Cabron cu Apa Kevala.Pentru a vedea tot topul click aici http://www.profm.ro/top 


Noutati din muzica :
Inna este tare harnica pe timp de iarna :) A lansat un nou single "Party nevere ends" o puteti asculta pe ProFm.Aceasta piesa face parte din noul ei album ...

Ceva melodii noi pentru voi :) 
Delia-Aproape de tine
Corina-Pernele Moi
Anda Adam -Amo
Puya-Maidanez
Anna Lesko-Ia-ma 
Ruby feat. Pacha Man - Baiat De Bani Gata
Rihanna-Diamonds
Flo Rida-I cryMiss Mary-Luna
D'Banj-Oliver Twist
Cam asta a fost pentru azi ;x
Echipa People

luni, 14 ianuarie 2013

It`s new people

Buna!!
Acesta este un nou blog, aici vom desbate unele probleme, sfaturi, reviews. Acum incep sa postez :)


        Prima zi de scoala.
 Azi 14.01. prima zi de scoala din 2013. Sau cum imi place mie sa ii spun "prima zi de scoala dupa sfarsitul lumii" :)).
Si azi am inceput scoala , iar. Scoala, numita de mine, inchisoare, dar dece ne ducem la scoala? Adica Bill Gates a abandonat scoala si este miliardar, ironia sortii, nu?
O chestie chiar enervanta ca profesorii incep sa predea din prima zi. Apoi in ultimele saptamani se plang ca nu avem destule note si situatie e la pamant.Sunt chiar penibili ... Plus ca ne mai dau si niste teme destul de tampite pe care oricum le facem in ultima clipa..
Si care e treaba cu "vrem sa facem orele mai interesante" si ne trezim cu teste de toata frumuseata. Macar omule daca vrei sa te luam ca pe un exemplu tine`te de promisiue..-.-"
Cam asta e treaba cu scoala si profii.
 Echipa People